Välkommen till nya hemsidan!

180128: Vårens valpplaner är klara. Se mer under Planerad kull!

180127: Ny hemsida! Tusen tack till Camilla Norberg och dotter för hjälpen (och knuffarna). Hoppas det blir både bättre och enklare med uppdateringar nu!  

171104: Snart vintervila:-) Men innan dess hinner vi med en kennelträff där vi tränar både stora och små samt planerar lite inför nästa säsong. Meddela hur många som kommer!!

170729: Valparna växer och spenderar nu dagarna ute om vädret tillåter. De har provat ”apportera”¨mås och det var kul!!! Aptiten är stor och leklusten också!

170726: Tusen tack till alla för två underbart roliga dagar. Ordning och reda träningen i tisdags var över förväntan! Hur duktiga som helst, både hundar och förare!!! Onsdagens träning med Peter Flink blev också kanon. Det finns stor arbetslust i hundarna och ibland är det lite svårt att hinna med, men vilken utveckling det har blivit!!!!

170709: Valparna växer. De har fått upp ögonen och börjat stappla fram på ostadiga ben!

170623: Valpar i huset igen!! Fendra fick 10 valpar på midsommaraftons morgon. Sex pojkar och fyra flickor, alla svarta.

170501: En sån underbar kennelträningshelg det har varit. Vi började i lördags med jaktlydnadsträning och fortsatte sedan på söndagen med Peter Flink som instruktör. Det var fokus på WT men det hanns med en hel del annat också. På måndag kom Gunilla Lefwerth och då hade vi en problemlösardag. Båda instruktörerna var mycket uppskattade och jag tror alla åkte hem fulltankade med inspiration och nya ideér. Tusen tack alla för en otroligt trevlig och givande helg.

170423: Hemma efter en lyckad helg i Danmark med två bra parningar mellan Kito och Fendra. Håller tummarna för valpar till midsommar.

170405: Nu är det 10 unghundar som visat intresse för unghundsderbyt. Fantastiskt roligt!! Glöm inte att anmäla på SSRKProv också!

170403: Vårens kennelläger kommer att hållas den 30 april och 1 maj.  Inhyrda instruktörer är klara samt en tjuvstart med jaktlydnadsträning på em den 29 april hoppas jag att många tar chansen och hänger på. Email med inbjudan är skickad.

170402: Planerna för vårens parningar är nästan klara. Vill inte lägga ut infon om fäderna innan allt är 100.

170119: Det är alltid lika trevligt att åka till Danmark men jag hade hoppats på en dräktig tik som resultat. Så blev det inte tyvärr så nu får valpplaneringen vänta på nästa löp! Mer info kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *